Як подивитись основні гірськолижні курорти онлайн

4232 0
На «Яндекс.Картах» з’явилися панорами гірськолижних курортів «Буковель» і «Драгобрат». Відтепер користувачі можуть милуватись схилами Карпат та вивчати гірськолижні траси, не виходячи з дому.
фото: maps.yandex.ua

фото: maps.yandex.ua

Поціновувачам активного відпочинку панорами допоможуть спланувати свою подорож. До прикладу, вибрати готель або колибу. Дізнатися, чи є поблизу прокат і лазня, аби зігрітися. А справжні шанувальники екстремального спорту мають можливість підібрати таке житло, щоб можна було відразу за дверима стати на сноуборд і доїхати прямо до підйомника.

Панорами знімали торік у другій декаді грудня. Команда «Компанії neq4», постійного партнера «Яндекс. Україна», зробила майже 14 тисяч фотографій, серед яких – 3489 панорам. За тиждень знімальна група подолала понад 100 кілометрів: пішки, на лижах і автомобілі.

«Це перші суцільні панорами «Буковеля» і «Драгобрата», доступні в Інтернеті. Вони дозволяють здійснювати віртуальні прогулянки курортами, а не просто переглядати панорамні знімки об’єктів із різних точок. Знімати панораму у горах було важко. Туди непросто дістатися, постійно змінюється погода, а світловий день – короткий. Те, що у місті можна зробити протягом кількох годин, у горах розтягується на кілька днів», - розповів менеджер картографічних сервісів «Яндекс.Україна» Дмитро Мельник.

Крім панорам, на maps.yandex.ua можна переглянути детальні схеми «Буковеля» і «Драгобрата» з об'ємними будівлями, а також супутникові знімки курортів. Об'єкти інфраструктури, зокрема підйомники, канатні дороги, готелі або магазини теж позначено на «Яндес.Картах», тому знайти їх не складе особливих труднощів.

Як анонсували tvoemisto.tv у прес-службі «Яндекс.Україна», ще у цьому зимовому сезоні планується також запуск панорам гірськолижного курорту Славське на Львівщині. 

Нагадаємо, перші панорами українських міст з’явилися на «Яндекс.Картах» у 2010 році. Наразі на сервісі доступні кругові знімки 68 міст, а загальна довжина панорам України перевищує 15 тисяч кілометрів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!