Як поліція стежитиме за дотриманням карантину на Великдень

3388 0
У вербну неділю правоохоронці склали усього сім протоколів про порушення.
Фото: Конкурент

Фото: Конкурент

Керівник ГУ Нацполіції у Львівській області Василь Віконський каже, що у неділю, 19 квітня, коли львів'яни відзначатимуть Великдень, на вулиці вийде максимально можлива кількість правоохоронців, але вони не заборонятимуть людям святити паски. Про це повідомляє пресслужба ГУ Нацполіції у Львівській області.

«Не потрібно думати, що якщо людина йде святити паску, їй хтось це заборонить – ми, як і раніше, проводитимемо роз’яснювальну роботу, слідкуватимемо щоб люди дотримувались дистанції, перебували у захисних масках та дотримувались інших обмежень, зокрема й чисельності людей на обмежених площах», – каже Василь Віконський.

Він додав, що на вербну неділю мешканці Львівщини показали себе відповідальними людьми і майже не порушували карантинних обмежень – правоохоронці склали усього 7 протоколів протягом минулих суботи і неділі.

Читайте також: Молитва долає всі віддалі. Владика Володимир Груца про освячення пасок і сповідь онлайн

«Дуже розраховуємо, що мешканці й надалі проявлятимуть свідомість й допомагатимуть поліцейським», – додав Василь Віконський.

Нагадаємо, УГКЦ і ПЦУ закликали своїх вірян залишатись вдома та святити паску онлайн.

Додамо, сьогодні, 14 квітня, Tvoemisto.tv покаже онлайн-інтерв'ю з отцем Павлом Дроздяком про Великдень в умовах карантину.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!