Як порахувати дерева на своїй вулиці. Відеоінструкція

2582 0
Всі пораховані дерева ми наносимо на онлайн-мапу.
фото: Марія Стахів

фото: Марія Стахів

«Твоє місто» запустило проєкт «Дерева Твого міста» і просить долучитися львів’ян до підрахунку дерев на вулицях Львова. Наші журналісти вже встигли підрахувати дерева на центральних вулицях міста, зокрема на площі Митній, Соборній, Міцкевича, вулицях Підвальній, Дорошенка, Винниченка, біля пам’ятника Королю Данилу, проспекті Шевченка та Свободи.

Всі пораховані дерева ми наносимо на онлайн-мапу. Щоб долучитися до її створення, порахуйте дерева на своїй вулиці, сфотографуйте вулицю з деревами, вкажіть точну локацію, наприклад «проспект Чорновола – від будинку №1 до будинку №80». Надішліть ці дані на електронну пошту [email protected]у темі вкажіть «Дерева Твого міста»  та зазначте вулицю.

Крім цього, ви можете сфотографувати кожне дерево, увімкнувши на телефоні геодані, та створіть власну карту з кожним деревом. Не забудьте відкрити до неї доступ та надіслати нам.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!