Як повернути залізничні квитки. Інструкція

3957 0
Повернення відбувається на загальних підставах відповідно до «Правил перевезення пасажирів, багажу, вантажобагажу та пошти залізничним транспортом України».
ілюстративне фото: Главком

ілюстративне фото: Главком

Від сьогодні, 15 березня, Польща припиняє міжнародне залізничне сполучення. В Укрзалізниці нагадують правила повернення залізничних квитків.

Якщо пасажир придбав проїзний документ онлайн, повернути його можна також онлайн на сайті booking.uz.gov.ua або у мобільному застосунку. Для повернення потрібно пройти реєстрацію (або зайти у власний кабінет), вказавши е-мейл, на який прийшов квиток та діяти відповідно до інструкцій.

Читайте також: Чим коронавірус відрізняється від грипу. Пояснення ВООЗ

Після повернення квитка гроші будуть автоматично зараховані на картку, з якої сплачувався квиток, протягом 30 діб. Якщо проїздний документ придбаний у касі, повернення коштів проводять в усіх квиткових касах Укрзалізниці.

Додамо, що повернення проїзних документів відбувається на загальних підставах відповідно до «Правил перевезення пасажирів, багажу, вантажобагажу та пошти залізничним транспортом України».

Нагадаємо, як 13 березня повідомив прем’єр-міністр Польщі Матеуш Моравецький, за результатами засідання Польща оголосила надзвичайний стан та закриває кордони для іноземців через загрозу поширення коронавірусу Covid-19.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!