Як працюватимуть банки та держустанови у Львові на День Конституції. Графік

3411 0
До Дня Конституції українці матимуть чотири державні вихідні - з 28 червня по 1 липня.
фото: rik-2016.pp.ua

фото: rik-2016.pp.ua

Центри надання адміністративних послуг (ЦНАПи)

ЦНАПи Львова сьогодні, 27 червня, працюватимуть з 9:00 до 19:00. З 28 червня по 1 липня — вихідні дні. З понеділка ЦНАПи відновлюють свою роботу за звичними графіками.  

Сервісні центри МВС

Регіональний та територіальні сервісні центри МВС у Львівській області 27 червня працюватимуть з 9:00 до 17:00. З 28 червня по 1 липня регіональний сервісний центр не працюватиме. Територіальні сервісні центри матимуть вихідний 28 червня, а 29 і 30 червня працюватимуть за звичними графіками.

Відділення Укрпошти

28 червня у Львові працюватимуть два відділення Укрпошти: на вулиці Словацького, 1 —  з 9:00 до 15:00, та на площі Двірцевій, 1 — з 10:00 до 15:00. З 29 червня й надалі всі поштові відділення міста працюватимуть у звичному режимі.

Центри «Паспортний сервіс»

Сьогодні, 27 червня, час роботи «Паспортних сервісів» у Львові скорочено на одну годину. 28 червня, на День Конституції, — вихідний. 29 червня — робочий день. З 30 червня «Паспортні сервіси» працюватимуть за звичними графіками.

Банки

З 28 червня по 1 липня банківська система має вихідні дні.

ЛМКП «Львівводоканал»

У святкові та вихідні дні на підприємстві працюватимуть виробничо-технічні підрозділи, які стежитимуть за стабільною подачею водопостачання, а працівники лабораторії перевірятимуть якість питної води. У випадку виникнення аварійних ситуацій, їх оперативно усуватимуть чергові бригади. Телефон диспетчерської працює цілодобово, тому кожен львів’янин може туди звернутися за допомогою та інформацією за номером 15-51 або 276-20-50. Інформація про аварійні відімкнення водопостачання оперативно розміщується на офіційному веб-сайті підприємства http://lvivvodokanal.com.ua/ та на порталі гарячої лінії міста https://1580.lviv.ua/

ЛМКП «Львівтеплоенерго»

ЛМКП «Львівтеплоенерго» працюватиме у звичному режимі, здійснюючи подачу гарячої води споживачам. В разі виникнення аварійних ситуацій їх оперативно усуватимуть. Телефон нашої диспетчерської працює цілодобово, тому кожен може туди звернутися за номером 15-85

Гаряча лінія міста

З 28 червня по 1 липня «Гаряча лінія» у Львові працюватиме за звичним режимом — цілодобово, дзвінки на номер 15-80 опрацьовуватимуть чотири оператори. Скарги також можна писати й на Facebook-сторінку «Гарячої лінії міста Львова». Додамо, що віднедавна телефонувати на «Гарячу лінію Львова» можуть мешканці Брюховичів, Рудно і Винників

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!