Як працюватимуть банки та держустанови на травневі вихідні

2795 0
9 травня в Україні є державним вихідним, натомість більшість установ працюватимуть 11 травня за вихідний 30 квітня.
Фото: Rawpixel / Unsplash

Фото: Rawpixel / Unsplash

Центри надання адміністративних послуг (ЦНАПи)

Сьогодні, 9 травня, у львівських ЦНАПах – вихідний. Із п’ятниці всі ЦНАПи Львова працюватимуть за звичайним графіком.

Сервісні центри МВС

Територіальні сервісні центри у Львові 9 травня не працюватимуть. 9 травня центри працюватимуть із 9:00 до 16:45, у суботу, 11 травня, – з 9:00 до 17:00. Із 13 травня – робота в звичному режимі.

Відділення Укрпошти

9 травня у Львові працюватимуть відділення Укрпошти на Словацького, 1 та площі Двірцевій, 1 з 10:00 до 15:00 без перерви.

Центри «Паспортний сервіс»

9 травня у обох паспортних сервісах на вулиці Словацького та Хмельницького буде вихідний. 10 травня робочий день триватиме з 9:00 до 18:00, у суботу – 9:00 до 15:00, у неділю – вихідний. Із 13 травня – робота в звичному режимі.

Банки

Державний ПриватБанк сьогодні, 9 травня, працюватиме за графіком святкових днів. 11 травня робочий день буде скорочений на годину. Ощадбанк у вівторок має вихідний, 10 травня – робочий день, 11 травня – робочий день, скорочений на годину.

За графіком Нацбанку 9 травня банківська система працюватиме у режимі вихідного дня, 10 та 11 травня – робочі дні. Роботу окремих банків необхідно уточнювати індивідуально на сайті банку.

ЛМКП «Львівводоканал»

У святкові та вихідні дні на підприємстві працюватимуть виробничо-технічні підрозділи, які стежитимуть за стабільною подачею водопостачання, а працівники лабораторії перевірятимуть якість питної води. У випадку виникнення аварійних ситуацій, їх оперативно усуватимуть чергові бригади. Телефон диспетчерської працює цілодобово, тому кожен львів’янин може туди звернутися за допомогою та інформацією за номером 15-51 або 276-20-50. Інформація про аварійні відімкнення водопостачання оперативно розміщується на офіційному веб-сайті підприємства та на порталі Гарячої лінії міста.

ЛМКП «Львівтеплоенерго»

ЛМКП «Львівтеплоенерго» працюватиме у звичному режимі, подаючи гарячу воду та тепло споживачам. У разі виникнення аварійних ситуацій їх оперативно усуватимуть. Телефон диспетчерської працює цілодобово, тому кожен може туди звернутися за номером 15-85.

Гаряча лінія міста

«Гаряча лінія» у Львові працюватиме за звичним графіком – цілодобово, дзвінки на номер 15-80 опрацьовуватимуть чотири оператори. Скарги також можна писати й на Facebook-сторінку «Гарячої лінії міста Львова». 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!