Як працюватимуть банки та держустанови на Трійцю. Графік

2396 0
На свято Трійці українці відпочиватимуть три дні.
Фото: Rawpixel / Unsplash

Фото: Rawpixel / Unsplash

Центри надання адміністративних послуг (ЦНАПи)

15 червня ЦНАПи Львова працюватимуть із 9:00 до 16:00. 16 та 17 червня у всіх ЦНАПах буде вихідний. За звичним графіком установи запрацюють із 18 червня.

Сервісні центри МВС

Територіальні сервісні центри працюватимуть 16 та 17 червня не працюватимуть. У суботу центри працюватимуть за графіком із 9:00 до 16:45. Натомість у наступні дні працюватимуть із 9:00 до 18:00.

Відділення Укрпошти

Відділення Укрпошти на вулиці Словацького 16 та 17 червня працюватиме з 9:00 до 15:00 без перерви. За аналогічним графіком працюватиме кур’єрська доставка у відділенні на Двірцевій, 1.

Центри «Паспортний сервіс»

15 червня у паспортних сервісах на вулицях Словацького та Богдана Хмельницького у Львові буде скорочений робочий день на одну годину, тобто з 9:00 до19:00. 16 червня — вихідний. Із 17 червня установи працюватимуть за звичним графіком: у суботу з 10:00 до 16:00, у будні — з 9:00 до 20:00.

ЛМКП «Львівводоканал»

У святкові та вихідні дні на підприємстві працюватимуть виробничо-технічні підрозділи, які стежитимуть за стабільною подачею водопостачання, а працівники лабораторії перевірятимуть якість питної води. У випадку виникнення аварійних ситуацій, їх оперативно усуватимуть чергові бригади. Телефон диспетчерської працює цілодобово, тому кожен львів’янин може туди звернутися за допомогою та інформацією за номером 15-51 або 276-20-50. Інформація про аварійні відімкнення водопостачання оперативно розміщується на офіційному веб-сайті підприємства та на порталі Гарячої лінії міста.

Банки

У суботу, 15 червня, банки працюватимуть за графіком вихідного дня. 16 та 17 червня банки матимуть вихідні. Уточнити індивідуальні графіки окремих відділень можна на сайтах окремих банків. Вихідні стосуються лише роботи відділень, але інтернет-банкінг, банкомати і термінали доступні цілодобово та без вихідних.

ЛМКП «Львівтеплоенерго»

ЛМКП «Львівтеплоенерго» працюватиме у звичному режимі, подаючи гарячу воду та тепло споживачам. У разі виникнення аварійних ситуацій їх оперативно усуватимуть. Телефон диспетчерської працює цілодобово, тому кожен може туди звернутися за номером 15-85.

Гаряча лінія міста

Із 15 по 17 «Гаряча лінія» у Львові працюватиме за звичним режимом — цілодобово, дзвінки на номер 15-80 опрацьовуватимуть чотири оператори. Скарги також можна писати й на Facebook-сторінку «Гарячої лінії міста Львова». 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!