Як працюватимуть банки у разі введення воєнного стану в Україні

11209 1
Усі силові структури перейшли на посилений режим роботи.
Фото: dniprograd.org

Фото: dniprograd.org

У разі, якщо Верховна Рада України підтримає запровадження воєнного стану в Україні, банківська система працюватиме у звичному режимі. Про це під час позачергового засідання Ради національної безпеки оборони опівночі 26 листопада повідомив голова Нацбанку Яків Смолій.

Читайте також: 11 особливостей введення воєнного стану в Україні

«Пане Президенте, рішення, які будуть прийняті, ніяким чином не вплинуть на роботу банківської системи. Банківські відділення і офіси будуть працювати у звичайному режимі. Рішення не вплинуть на роботу банків», – сказав Яків Смолій. 

Додамо, що сьогодні о 16:00 відбудеться позачергове засідання Верховної ради України, на якому вирішуватимуть, чи запроваджувати рекомендований РНБО та президентом режим воєнного стану. Його можуть запровадити як на всій території України, так і в окремих регіонах. Наразі всі силові структури перейшли на посилений режим роботи.

Читайте також: Закон про воєнний стан. 10 фактів

Нагадаємо, зранку 25 листопада українські кораблі та рейдовий буксир планово вийшли з порту Одеси до порту Маріуполя. Під час цього завдання російське судно протаранило український буксир та пошкодило його. Зі свого боку Росія заявила, що українські кораблі нібито порушили територіальні води Росії і увійшли в закриту акваторію. Ввечері того ж дня російські судна обстріляли та захопили українські кораблі біля Керченської протоки. За останніми даними, на суднах перебувають 23 українці, шестеро моряків дістали поранення. У ФСБ Росії підтвердили обстріл і затримання українських кораблів.

 


Читайте також:
26 Листопада, 2018 19:00
666 ... раз НБУ заговорило про гарантії , то знов настав час згадати -- Тиха українськая ніч , та сало треба перепрятати ... Слава Україні ! ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!