Як правильно будити дитину до школи. 8 порад

10825 1
Уже завтра всі ласунчики-пустунчики підуть на свої перші уроки у цьому навчальному році за новими знаннями. Але цьому передує менш веселий і приємний процес – вранішнє прокидання після канікул. Пропонуємо вам кілька порад, які допоможуть легко розбудити дитину.
фото: svit24.net

фото: svit24.net

1. Музика. Всі діти мають улюблену музику, яка може стати чудовим будильником. Головне, щоб мелодія була негучною.

2. Світло. Різко ввімкнене світло зранку дратує. Спершу можна ввімкнути його в сусідній кімнаті.

3. Мультики. Якщо прокидатися зовсім важко, можна ввімкнути улюблений мультик: під нього і вставати веселіше і зарядку робити приємніше.

4. Запах улюбленої їжі. Піднесіть накриту кришкою тарілку зі смачним сніданком і запропонуйте відгадати, що там. Очі розплющувати, доки не відгадає, не можна.

5. Розповідь про приємні події дня. Після трьох місяців відпочинку всім є що пригадати.

6. Масаж мочки вуха. Це сприяє прискоренню циркуляції крові в організмі, і , як наслідок, додає енергії.

7. Якщо дитина навідріз відмовляється вставати, можна дати їй ще 5 хвилин. Посидьте поряд і спокійним голосом розкажіть про плани на день, про погоду, про одяг, який буде вдягати. Поступово дитина почне відповідати.

8. У найтяжчих випадках можна спробувати вмити дитину теплою водою. Цей спосіб не рекомендується використовувати щодня, оскільки таке пробудження буває різким і не дуже приємним.

Джерело: SuperKidsTips.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
10 Вересня, 2015 11:08
Іван pidru4nik.com.ua/ - шкільні підручники онлайн
pidru4nik.com.ua/lessons/pimsleur1 - шкільні уроки Англійської мови
pidru4nik.com.ua/main/testing - ЗНО тести
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!