Як реконструюють парк 700-річчя Львова. Фото

6485 0
У Львові триває реконструкція Парку 700-річчя Львова, який почали облаштовувати у серпні 2017 року у межах Громадського бюджету.
Фото: Ганна Аргірова

Фото: Ганна Аргірова

Торік у липні департамент містобудування ЛМР оголосив тендер на масштабну реконструкцію парку. Переможцем тендеру на майже 19 млн гривень визначили ТОВ НВО «Облсількомунгосп». Торік на реконструкцію витратили понад 2 млн гривень, цього року — 2,9 млн. Як повідомив у коментарі Tvoemisto.tv головний спеціаліст відділу екології та природних ресурсів ЛМР Ігор Тупісь, наразі у парку тривають планові ремонтні роботи.

«Цього року передбачили влаштування технологічних доріг лоя проїзду спецтехніки і доріжок парку, а також організацію водовідведення та очищення кюветів, аби не підтоплювало парк», — каже він.

За його словами, цього року вже замостили доріжку від вул. Торфяної до Шеремети, пізніше також завершать доріжку від Торфяної до Замарстинівської. 

«Упродовж наступних років ми маємо завершити доріжки, облаштувати декілька дитячих майданчиків, спортмайданчик та місце для вигулу собак зі сторони проспекту Чорновола», — додає Ігор Тупісь.

Згідно з даними сайту Youcontol, ТОВ НВО «Облсількомунгосп» зареєстроване у Львові у 2002 році та займається будівництвом житлових і нежитлових приміщень. Керівником компанії є Тарас Цюра.

Нагадаємо, роботи у Парку 700-річчя Львова стартували торік влітку За кілька місяців там проклали центральні алеї та встановили центральну браму, на яку збирали кошти серед мешканців та отримали дофінансування від ЄС.

Вікторія Ейсмунт

Фото Ганни Аргірової


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!