Як шляховики ремонтують дорогу Львів – Пустомити – Меденичі. Фото

2362 0
Зараз ремонтні роботи тривають поблизу селища Меденичі.
Фото: САД

Фото: САД

Шляховики влаштовують основу із щебенево-піщаної суміші на автомобільній дорозі державного значення Т-14-16 Львів – Пустомити – Меденичі. Про це повідомляє Служба автомобільних доріг у Львівській області.

Читайте також: Які місцеві дороги на Львівщині відремонтують цього року

Зараз ремонтні роботи тривають поблизу селища Меденичі, на завершальній ділянці цієї дороги.

Вже цього року дорожники зняли пошкоджений шар покриття, розширили проїзну частини, з'їзди та тротуари поблизу с. Гірське.

Після цього дорожники мають прокласти шар асфальтобетонного дорожнього покриття. Крім цього, тривають ремонтні роботи на мостовому переході поблизу Колодрубів.

Читайте також: На Львівщині розпочали ремонт дороги Львів – Краковець

Реконструкцію дороги виконують у межах Інвестиційного проекту «Покращення стану автомобільних доріг загального користування Львівської області». Його вартість становить 225,4 млн гривень.

Підрядником ТОВ «Онур конструкціон Інтернешнл». Угоду про реконструкцію дороги на цій ділянці уклали у червні 2018 року. Торік частину траси Львів – Пустомити – Меденичі відремонтували у межах населених пунктів Підлісся та Колодрубів. Роботи на цій траси триватимуть і цього року, а термін завершення реконструкції залежатиме від фінансування.

Фото Служби автомобільних доріг у Львівській області

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!