На правах реклами

Як стати водієм Uber у Львові. Інструкція

11994 0
Вже у 20-х числах лютого у Львові починає свою роботу найпопулярніший сервіс виклику особистого водія через мобільний додаток. Перед офіційним стартом пропонуємо пояснення водіям, як стати частиною компанії Uber з міжнародним партнером Uberlin.
Фото: companies.dev.by

Фото: companies.dev.by

Uber у Львові працюватиме за тарифом UberX (це автомобілі економ та комфорт класу). Водії Uber у Львові мають можливість отримувати дохід до 3000 грн/добу та погодинні гарантії до 180 грн/год (гарантована оплата за годину від Uber).

Умови підключення для водіїв наступні:

- Наявність власного або орендованого 4-x або 5-ти дверного автомобіля іноземного виробництва з 1998 року:

        Наприклад: Chevrolet Aveo, Chevrolet Lacetti, Skoda Rapid, VW Polo, Hyundai Accent, Opel Astra

        Не приймаються автомобілі: Daewoo Matiz, ВАЗ, Газ, маленькі китайські автомобілі

- Наявність смартфону з мобільним інтернетом та GPS на базі IOS або Android;

- Мінімальний досвід водіння від 1.5 року.

*Автомобілі на іноземній реєстрації також приймаються для роботи в Uber;

Щоб стати водієм Uber у Львові, необхідно відвідати офіс міжнародного партнера Uberlin за адресою: м.Львів, вул. Стефаника 15, або підключитись на точках підключення Uberlin у ТЦ King Cross Leopolis за адресою: с. Сокільники, вул. Стрийська, 30, а також в майбутньому в ТЦ Victoria Gardens за адресою: м.Львів, вул.Кульпарківська 226 А та інших ТЦ та ТРЦ міста з пакетом документів:

  • Паспорт;
  • Ідентифікаційний код;
  • Водійські права;
  • Свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу;
  • Страховий поліс (Автоцивілка);
  • Фото автомобіля (має бути видно державний номер);
  • Платіжна картка;

Після реєстрації менеджерами Uberlin в сервісі Uber вам необхідно завантажити мобільний додаток Uber Driver для свого смартфон з Play Market або App Store, і вже після офіційного запуску Uber у Львові – починати заробляти. Додатково маркувати автомобіль чи облаштовувати його спеціальними ознаками таксі не потрібно. Детальнішу інформацію можна дізнатись на сайті uberlin.com.ua або за телефонами: 0689828888; 0689848888.

Читайте також: Uber у Львові: чого чекати від сервісу таксі, який стартує наступного місяця 

Довідка. Uber – міжнародна компанія, заснована у 2009-му році і працює у 68 країнах світу. В Україні цей сервіс таксі доступний вже в Києві та Одесі. Окрім Львова, найближчим часом планується запуск у Харкові та Дніпрі.

Uberlin — найбільший міжнародний партнер Uber в Україні та СНД, який працює в 3-х країнах та має більш ніж 3-х річний досвід співпраці з Uber. Вони допомогли почати заробляти більш ніж 6000 чоловік на своєму автомобілі. Це єдиний партнер в Україні, який практикує щоденні виплати на постійній основі, а також надає паливо водіям у борг (списують з доходу в Uber).

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!