На квазі-кільці на Шевченка прокладають асфальт. Фото

6580 0
Роботи виконує компанія «Онур».
Фото: Христина Процак/Фейсбук

Фото: Христина Процак/Фейсбук

У Львові триває ремонт вулиці Шевченка. Компанія «Онур», що виконує роботи, поклала перший шар асфальту на вул. Залізничній, Левандівській, Проектованій. Про це повідомляє пресслужба ЛМР з посиланням на заступницю міського голови Львова Ірину Маруняк.

Також на ділянці замінено всі інженерні мережі. Наступний етап робіт з облаштування квазікільця – встановлення бордюрів і влаштування другого шару асфальту.

У міськраді кажуть, що квазікільце – це перша частина ремонту вулиці Шевченка і його планують відкрити для проїзду вже у червні, хоча окремі роботи триватимуть до серпня.

Вартість виконання робіт, згідно з договором між ЛКП «Львівавтодор» та ТзОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл», становить 89,6 млн грн.

Нагадаємо, у Львові також оголосили тендер на ремонт ділянки вул. Шевченка від вул. Томашівська до вул. Ковча.

Фото: Христина Процак/Фейсбук


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!