Як у Львові дезінфікують автобуси через коронавірус. Відео

4325 0
Прибирання проводять тепер у три етапи.
Фото: facebook-сторінка "Зручне місто"

Фото: facebook-сторінка "Зручне місто"

Через спалах у світі нового коронавірусу у Львові вирішили додатково дезінфікувати автобуси. Зокрема, це роблять на Львівському комунальному АТП-1, де щодня перебуває 250 машин.

Як повідомив під час стріму Tvoemisto.tv мийник Михайло, прибирання тепер проводять у три етапи. Спочатку вологе – миють підлогу в салоні, витирають поручні та вікна. Потім вимивають автобус ззовні спеціальними великими щітками. Третій етап, який додали нещодавно, – дезінфекція. Розпилювачем, що має розчин хлору, дезінфікують усі поверхні автобуса.

«Раніше процедура виглядала інакше. Це було просто вологе прибирання, без спеціальних засобів», – каже він.

Також, за словами працівника АТП-1, дезінфектор відповідає всім стандартам і санітарним нормам. Процедура загалом для одного автобуса триває чотири хвилини.

Миють автобуси ввечері та вранці перед виїздом на маршрути. Окрім цього, водії мають в себе дезінфектори і можуть протирати поверхні під час перерви. Мийник Михайло каже, що знає водії, яке це роблять.

Нагадаємо, що у Львові почали у місцях масового перебуванняя встановлювати антисептики для рук. Зокрема їх уже встановили у будівлі ратуші та ЦНАПах, а також встановлюють у театрах, музеях, адмінбудівлях, школах та лікарнях.

Ольга Коваль



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!