У Львові водії авто на іноземних номерах продовжують пікетувати ЛОДА. Фото

2211 0
Активісти чекають приїзду голови ЛОДА і продовжують пікет.
Фото: Андрій Костюк

Фото: Андрій Костюк

В п’ятницю, 9 листопада, під Львівською обласною державною адміністрацією водії авто на іноземних номерах почали акцію протесту та поставили під будівлею ЛОДА намет. Завтра активісти чекають на повернення з Києва Олега Синютки, після чого плануватимуть свої подальші дії. Про це активісти повідомили в коментарі Tvoemisto.tv.

Акція триває під стінами ЛОДА вже четвертий день, проте, за словами активістів, жодної реакції чиновників не було.

«Іде вже четвертий день акції. Людей по-трошки збільшується, але з ЛОДА так ніхто й не виходив і коментарів не давав. Ми ночуємо просто неба, гріємося коло бочок. Вчора приходила жінка, принесла казанок картоплі та тарілку котлет, а так все робимо своїми силами», – каже один з активістів Тарас Пеленський.

Від початку акції активісти вимагали від очільника області звернутися до Президента з проханням ветувати закони 8487 та 8488.

13 листопада очільник Львівської ОДА має повернутися з Києва. Тоді учасники акції обіцяють спланувати свої наступні дії в залежності від результатів робочої поїздки Олега Синютки.

Всі розуміють, що завтра ніхто нічого не підпише, але хочемо почути хоча б усну обіцянку. Далі будемо думати спільно з громадянами. В нас є певні задуми, але про них говорити поки рано», – додав Тарас Пеленський.

Активісти кажуть, що до акції може доєднатися кожен громадянин. Єдина умова для громадських організацій чи політичних партій – жодної символіки та лозунгів, тільки підтримка.

Андрій Костюк

ТЕГИ: євробляхи

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!