Як на Львівщині ремонтують дорогу державного значення. Фото

9998 0
Погода сприяє проведенню робіт.
ілюстративне фото: Курс

ілюстративне фото: Курс

На Львівщині завершують ремонт ділянки дороги державного значення Т-14-25 Миколаїв – Городок – Жовква – Кам’янка-Бузька – Бібрка. Ідеться про ділянку від Черлян до Крижової. Про це повідомляє Служба автомобільних доріг у Львівській області.

Тут вкладають завершальний шар асфальтобетонного дорожнього покриття. Технологія дозволяє збільшити термін служби дорожнього покриття, збільшити зчеплення автомобіля з дорожнім покриттям, що, в кінцевому результаті, сприяє збільшенню безпеки дорожнього руху.

Цю дорогу активно ремонтують для з’єднання між собою відновленим дорожнім покриттям основних магістралей області, щоб розвантажити кільцеву дорогу міста Львова.

На ділянці реконструкції (від пересічення з дорогою Н-13 Львів – Самбір – Ужгород до пересічення з об’їзною дорогою міста Городок) зазначеної автомобільної дороги ремонтні роботи розпочаті цього року. Дорожники розширили проїзну частину, влаштували водовідведення, влаштували нижній шар асфальтобетонного дорожнього покриття з посиленням основи та тротуари в межах населених пунктів.

Далі тут мають облаштувати розмітку для безпеки дорожнього руху та влаштувати освітлення.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!