Як у Львові святкуватимуть День незалежності. Локації

11184 0
Сьогодні, 24 серпня, в Україні відзначають День незалежності. З цієї нагоди у Львові підготували низку святкових заходів.Tvoemisto.tv зібрало найцікавіші події, що відбудуться цього дня у Львові до свята.
Фото:lviv1256.com

Фото:lviv1256.com

О 9:00 у Львові розпочнеться Марш нескорених. Учасники ходи зустрінуться на Личаківському кладовищі. Після цього хода рушить до Військового госпіталю, що на вул. Личаківській, 26. У госпіталі проведуть тематичний флешмоб для підтримки воїнів. Потім учасники маршу вирушать до Гарнізонного храму, що на вул. Театральній, 11, де отці служитимуть службу за здоров’я усіх захисників України.

Читайте також: У Львові встановили рекорд із перетягування трамваїв. Відео

О 9:30 біля пам’ятника Тарасові Шевченку проведуть телеміст із шістьма містами України. Об 11:00 найстаріший львівський трамвай, який відремонтували спеціально до Дня незалежності, виїде на маршрут із депо на Городоцькій. Оновлений ретро-трамвай можна буде побачити у центрі міста на площі Ринок орієнтовно об 11:20 — 11:30.

У Парку культури і відпочинку імені Богдана Хмельницького проведуть Кавуновий фестиваль, який розпочнеться о 13:00. Вхід — 1 кавун. Кавуни можна буде придбати на території самого фестивалю.

Приблизно о 16:30 на площі перед пам’ятником Шевченку традиційно відбудеться святкова екуменічна відправа Акафісту до Пресвятої Богородиці, яку виконає Львівська державна академічна чоловіча хорова капела «Дударик» спільно із священиками з усіх українських церков. Опісля хор синхронно заспіває молитву за Україну «Боже Великий, Єдиний».

Цього дня о 17:00 на вул. Польовій, 29 на Знесінні відкриють пам’ятний знак українським Січовим стрільцям

Читайте також: У Львові відкрили перший в Україні Меморіал Небесної Сотні. Відео

О 18:00 львів’ян кличуть на унікальну екскурсію в Митрополичі сади. Вартість участі в екскурсії становить 100 грн. Це благодійний внесок, який використають на проєкти Фундації духовного відродження. Для участі потрібно попередньо зареєструватись за посиланням. Детальніша інформація — за номером 097 702 77 17.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!