Як у Львові урочисто відкривали ХХІІ Форум видавців. Фоторепортаж

3203 0
Учора, 9 вересня, о 19:00 у Львівській обласній філармонії відбулася подія виняткової атмосферності та комунікації – Урочисте відкриття Львівського міжнародного літературного фестивалю в рамках 22 міжнародного книжкового форуму видавців у Львові.
фото: tvoemisto.tv

фото: tvoemisto.tv

Вперше організатори запросили бізнесменів, політиків та всіх охочих долучитися до ​відкриття найбільшої культурної події України і найбільшого українського книжкового ярмарку.

Гості вечора першим переглянули виставку книжок, представлених на конкурс «Найкраща книга форуму-2015» та долучилися до благодійної ініціативи.

Щасливчики, що потрапили на відкриття, мали змогу послухати шанованих спікерів – Владику Бориса Ґудзяка, єпископа УГКЦ у Франції, країнах Бенілюксу та Швейцарії, Генрі Марша, британського нейрохірурга світового рівня, Ольгу Гнатюк, україністку, професора НаУКМА (Польща). Лейтмотивом їхніх надихаючих промов стали терпимість, милосердя, культура.

Музичним «акордом» став виступ академічного молодіжного симфонічного оркестру INSO-Lviv, саме вони перемогли на «Битві хорів» в Одесі, солістки Римського і Мадридського оперних театрів Софії Соловій, скрипаля-віртуоза Олександра Божика. 

Провів вечір вже традиційно Володимир Бєглов, який відомий за проектом «The Ukrainians».

Фото Андрія Поліковського

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!