Як у Львові вшановуватимуть Героїв Крут. Програма заходів

2305 0
У п’ятницю, 29 січня, та суботу, 30 січня, відбудуться урочисті заходи з нагоди відзначення 98-ї річниці подвигу Героїв Крут. Про це повідомила заступник директора департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Львівської ОДА Марія Вагіла.
фото: loda.gov.uа

фото: loda.gov.uа

У п’ятницю о 13:00 год. відбудеться покладання квітів до могили учасника бою під Крутами Ігоря Лоського на Личаківському кладовищі (поле почесних поховань № 67), а о 13.05 год. – поминальна молитва за усіма полеглими у цьому бою.

О 13:25 год. урочисто пройдуть учні Львівського державного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Крут. А о 15:00 год. розпочнеться вечір-реквієм з нагоди вшанування подвигу Героїв вже у Львівському державному ліцеї із посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Крут (вул. Пасічна, 68).

У суботу, 30 січня, о 10:30 год. у Стрийському парку усі охочі зможуть подивитися на реконструкцію бою під Крутами.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!