На правах реклами

Як у Львові виготовляють авторські свічки. 3D-екскурсія, відео

9863 0
У Львові вже 4 роки діє свічкова мануфактура, де кожен охочий може виготовити свічку на свій смак. Пропонуємо зазирнути за лаштунки вітрин з оригінальними львівськими сувенірами та подивитись, як виготовляють свічки у Львові під час майстер-класу.

Найкращий подарунок – зроблений своїми руками. Львівська свічкова мануфактура – це вже не просто хендмейд, це місце для творчості, оригінальності та затишку. Виготовити свічку за власним смаком та бажанням може будь-хто. Тут чи не кожного дня проводять майстер-класи та допомагають виготовити саме таку свічку, як вам потрібно.

Детальніше про свічкову мануфактуру та майстер-клас із виготовлення свічок дивіться у сюжеті:

 

Мирослава Дяк, майстриня із виготовлення свічок у Львівській свічковій мануфактурі розповідає, що замовити свічки можна на сайті, і відправити їх у будь-який куточок України. А ось так виглядає майстерня-крамниця, де все відбувається:  

Львівська свічкова мануфактура заснована у Львові у 2013 році та покликана відродити традиції ремісництва у Львові. Вся магія виготовлення свічок відбувається в одному приміщенні, і звідси вони подорожують по всьому світу: Канада, Бразилія, Ізраїль та багато інших країн світу.

Майстер-класи із виготовлення свічок – це також нагода цікавого корпоративного проведення часу. Для невеликих груп (до 10 осіб) тут пропонують індивідуальні майстер-класи. Львівська свічкова мануфактура покаже процес виготовлення свічок та згуртує команду. Кожен зможе відчути себе митцем, вилити унікальну свічку своїми руками та забрати її із собою на згадку про цю цікаву мить. 

Адреса: 

м. Львів, пл.Музейна, 1 

Контакти:

Телeфон для запису на майстер-клас: +38 (032) 235-42-27

Е-mail: [email protected] 

Підготувала Оксана Матійків

Відео: Володимир Барчук

Фото: Богдан Ємець


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!