Як у Львові знімають перше в Україні індійське кіно. Фото, відео

20246 0
У Стрийському парку стартували зйомки першого в Україні індійського фільму. Пропонуємо атмосферне відео з місця подій.
фото ілюстративне: yak-prosto.com

фото ілюстративне: yak-prosto.com

«Дуже сподобалось місто, люди та погода. Я думаю, це перший індійський фільм, який ми знімаємо на території України. Ми вибрали дуже хорошу локацію. Мені подобаються ці кольори, які нетипові для Індії», – розповів режисер фільму «Переможець» Gopichand Malineni. За його словами, над зйомками фільму працюють приблизно 60 осіб. Більшість – делегація з Індії.

За часи незалежності це перший раз, коли знімають індійське кіно на території України. Робота над фільмом розпочалася в березні цього року. Він має вийти в лютому 2017-го року – одночасно в 3-х тисячах кінотеатрів, – зазначила директорка львівської Кінокомісії Ольга Райтер.

Читайте також: Які фільми знімали у Львові. Перелік кінострічок

«Індійців привабило наше осіннє листя і наша природа. Те, що для нас є таким звичним. Ми собі ходимо по Стрийському парку і нічого особливого не бачимо, а для них це шок, це дуже круто. Навіть знімальна група багато фотографується просто в парку, на фоні жовтого листя. І це їм подобається», – додала Ольга Райтер.

Нагадаємо, індійські кінематографісти відібрали одразу кілька локацій для зйомок у Львові. Знімальними майданчиками стануть: Шевченківський Гай, Стрийський парк, Храм Святих мучеників Бориса і Гліба та парк «Боднарівка». Зйомки також відбуватимуться у Києві та Рівненській області («Тунель Кохання»). Як зазначила у коментарі Tvoemisto.tv голова Кінокомісії Ольга Райтер, робота знімальної групи не вплине на звичайний ритм життя львів'ян – на період зйомок парки працюватимуть у звичному режимі. 

Підготував Юрій Чміль

Цей матеріал було підготовлено в рамках Програми міжредакційних обмінів за підтримки міжнародного медіа-проекту MyMedia


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!