Як у Шевченківському гаю львів’яни беруть «швидкий» шлюб. Фоторепортаж

16721 0
Львів’яни вподобали собі Шевченківський гай для «одруження за добу».
фото: facebook.com/1971MNAP

фото: facebook.com/1971MNAP

19 серпня у Львові стартував проект «Шлюб за добу». Ця нова послуга від Мін'юсту надає можливість зареєструвати шлюб швидко і зручно, без попередньої реєстрації і відвідувань відділів РАЦСу. За подібне одруження молодятам прийдеться заплатити 2-2,5 тисячі гривень. Для учасників АТО одруження коштуватиме 85 копійок.

У молодят є можливість зареєструвати шлюб у Музеї народної архітектури та побуту «Шевченківський гай» де урочистості відбуватимуться з дотриманням українських народних традицій. Також надати майданчик для пар погодився стадіон «Арена Львів», а третьою локацією, що буде доступна для швидких весіль, є Львівський аеропорт.

26 серпня уперше на території музею «Шевченківський гай», 4 пари одружитися з традиційною весільною обрядовістю. Після у Шевченківському гаю частенько гуляють весілля. Пропонуємо фоторепортаж із одного такого дня.

Фото: Музей народної архітектури та побуту у Львові

Як зазначають у «Шевченківському гаю», усі охочі пари можуть скористатися послугою експрес-реєстрації шлюбу «Етноодруження» в атмосфері давнього українського села. Для цього необхідно зголоситися за тел. 067-253-25-75, на е-скриньку: [email protected], чи написавши на сторінку у Facebook «Музей народної архітектури та побуту у Львові. Шевченківський гай».

Додамо, у день старту проекту «Шлюб за добу» на оглядовому майданчику Львівської Ратуші розписали три пари.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!