Як у центрі Львова зустріли Новий рік. Фото

15132 0
На фасаді Оперного театру показали 3D мапінг.

У центрі Львова, біля головної ялинки на проспекті Свободи, зустріли Новий рік святковим концертом та 3D мапінг-шоу, яке тривало майже годину. Із балконів театру виступали гурт «LIRWAK» та етногурт «KURBASY», які поєднали народну музику, колядки та електронні імпровізації із сучасною електронною музикою та мультимедійною проекцією на фасаді Оперного театру.

Над втіленням музичного дійства працювали з осені, а організацією займались у «Культурно-освітньому центрі імені Олександра Довженка».

3D мапінг-шоу на фасаді львівської Опери підготував медіа художник Володимир Стецькович. Мапінг-шоу умовно розділили  на два етапи. Перший ‒ космічно-етнічний, далі ‒ спільний відлік часу до Нового року, а після півночі ‒ друга частина, зі звірами, вишиванками, ялинковими прикрасами.

Після бою курантів, по всьому місті запалювали феєрверки.

Фото Вікторії Ейсмунт


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!