На правах реклами

Як вибрати мікрокредитну організацію для швидкої і безболісної позики?

1878 1
Що треба знати про МФО, нюанси мікрокредитування та як швидко й дешево взяти позику.

Про МФО: ліцензія, відсоткова ставка, конкуренція

Надавати позики мають право лише ліцензовані МФО. Таку інформацію зазвичай можна знайти в розділі «Юридична інформація» або «Ліцензія» на офіційних сайтах компаній. Щоб перевірити правдивість даних, скористайтесь списком ліцензованих фінансових компаній на сайті Нацкомфінпослуг.

Приховувати чи змінювати в односторонньому порядку процентну ставку мікрокредитні компанії не мають права. Це правило регулюється Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо захисту прав споживачів фінансових послуг» від 20.09.2019.

МФО як грибів після дощу. Гріх скаржитись на нестачу мікрофінансових компаній в Україні. Навіть той, хто ніколи не брав позику, чув про Манівео і Дінеро. МФО в умовах високої конкуренції стараються запропонувати найвигідніші умови. Серед десятків пропозицій можна й заблукати. Для полегшення вибору існують спеціальні сервіси, що порівнюють пропозиції МФО.

Як швидко та дешево взяти позику?

Для швидкого отримання коштів скористайтеся онлайн-оформленням мікрокредиту, що займе до 20 хв. Це однозначно швидше, ніж їхати у відділення.

Щоб дешево взяти позику, скористайтеся сервісом порівняння МФО, перейшовши за посиланням: https://hotline.finance/ua/porivnyati-i-vibrati-onlayn-kredit-u-lvovi. Просто введіть необхідну суму та виберіть мікрокредитну організацію, що видає під 0,01%. Нижче у таблиці перелік таких МФО.

Назва

Ставка на перший кредит

Максимальна сума позики

AlexCredit

TopCredit

0,01% на день

3 000 грн

Credit7

0,01% на день

7 000 грн

Moneyveo

CreditKasa

CreditPlus

Dinero

0,01% на день

10 000 грн

Miloan

MyCredit

0,01% на день

12 000 грн


Загалом МФО видають мікрокредити на термін до місяця. Тому переплата за першим кредитом під 0,01% становитиме до 36 грн. Обов’язково поверніть борг вчасно і ніяких проблем не виникне. Хіба що МФО буде спамити вас СМС-повідомленнями зі знижками та акціями.

Нюанси

Часто новим позичальникам МФО схвалює лише частину позики і пропонує збільшити суму на кілька тисяч. Проте ці додаткові гроші вам видадуть не під мінімальний відсоток на перший кредит – 0,01%, а під основний, а ставки на повторні кредити, як правило, більші (від 0,49% до 1,9%). Тому, щоб не потрапити у пастку, погоджуйтесь на схвалену МФО суму під 0,01% і відмовляйтесь від дорожчих додаткових пропозицій.

Те ж саме правило діє щодо терміну позики. Якщо МФО пропонує продовжити мікрокредит ще на тиждень, мається на увазі під основний відсоток. Тому радимо оформлювати мікропозику на схвалений термін, відмовляючись від дорожчих екстра днів під виплату.

19 Лютого, 2020 11:36
Валерий Я всегда беру в Быстрозайме, условия хорошие, кредит тоже беспроцентный для первого займа, а так, есть различные скидки и промокоды дают
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!