Як виглядає трамвайна колія на Сихів із висоти пташиного польоту. Відео

7279 0
У мережі з’явилося відео, зняте з квадрокоптера. Автор ролика відтворив політ пташки над будівництвом сихівської трамвайної лінії у Львові.

На відео квадрокоптер взлітає поблизу ринку «Санта-Барбара» на Сихові та рухається вздовж трамвайної лінії, яка будується. За словами автора відео, це була його перша зйомка в ускладнених умовах міського ландшафту. Відео обривається наприкінці через те, що розрядились батарейки, однак автор обіцяє наступного разу зняти увесь маршрут повністю.

Дивіться також: Як у Львові будують трамвайну колію на Сихів. Відео

Нагадаємо, у Львові тривають роботи з облаштування трамваю на Сихів. Загалом мають прокласти близько 5,2 км колії. Будують її будуть у дві фази: спершу – від вул. Вернадського до вул. Угорської, опісля – від вул. Угорської до вул. Свенціцького. Фінансування проекту охоплює кредит ЄБРР – 6 млн євро, грант німецького уряду – 5 млн євро і 6,2 млн євро з міського бюджету. Будівництвом займається турецька компанія «Онур».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!