У центрі Львова прибрали припарковані авто. До міста приїхав Порошенко. Фото

5573 0
Деякі центральні вулиці міста звільнили від транспорту.
фото: Тарас Яценко

фото: Тарас Яценко

Сьогодні, 6 грудня, на центральних вулицях міста патрулюють поліцейські і забороняють паркуватися на проїзній частині. Про це Tvoemisto.tv повідомила речниця Патрульної поліції Львова Катерина Рибій.

«Для патрулювання міста залучили додаткові сили, які забороняли водіям паркуватися на деяких центральних вулицях. Зранку на цих вулицях працювала снігоприбиральна техніка, також сьогодні запланований візит Президента» – розповіла Катерина Рибій.

Читайте також: У Львові назвали найбрудніші перехрестя

Так зазвичай виглядає вулиця Коперника із запаркованими авто

За її словами, наразі немає можливості проводити таке патрулювання щодня, оскільки у місті для цього не достатня кількість поліцейських.

Нагадаємо, сьогодні з робочим візитом на Львівщину прибуває Президент України Петро Порошенку, зв’язку з чим у Львові можливе ситуативне обмеження руху. Також за вимогу поліції у деяких частинах міста вимкнули світлофори

Вікторія Ейсмунт


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!