Як виглядатиме адмінкорпус у Шевченківському Гаю. Візуалізація

3329 0
Будівництво адмінкорпусу планують розпочати наступного року.
Візуалізацію надали в ЛМР

Візуалізацію надали в ЛМР

Виконком міської ради Львова погодив будівництво адмінкорпусу Шевченківського Гаю на вулиці Чернеча Гора, 1. Відповідне рішення прийняли сьогодні, 27 червня.

Читайте також: Бджоли, гончарі, весілля. 10 фактів про Шевченківський гай

Корпус розташують на земельній ділянці площею 36,5 га, що належить до земель природно-заповідного значення. Висота будівель не перевищуватиме 5 м.

Додамо, що на території Музею народної архітектури і побуту вже облаштували парковку. Адмінкорпус почнуть будувати наступного року. Крім цього, тут до кінця року мають завершити будівництво інформаційно-освітнього центру.

У адмінкорпусі розмістять майстерні, де працюватимуть реставратори, та приміщення для майстер-класів.

Читайте також: У Шевченківському гаю впорядкують став

Також після будівництва нової адміністративної будівлі музею стару передадуть Українській греко-католицькій церкві, а саме Свято-Іванівській Лаврі, яка володіла цими приміщеннями за часів митрополита Андрея Шептицького.

Вікторія Ейсмунт

Візуалізацію надали в ЛМР


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!