Як виглядатиме громадський простір на вулиці Гашека у Львові. Візуалізація

4686 1
На Сихові з’явиться бульвар з новим озелененням, вуличними меблями та тенісним столиком.
Візуалізація: ЛКП "Інститут Просторового Розвитку"/Facebook

Візуалізація: ЛКП "Інститут Просторового Розвитку"/Facebook

У Сихівському районі Львова облаштують новий громадський простір та зону відпочинку мешканців на вулиці Гашека. Переможцем тендеру стало ТОВ «Арка-Пік», яке запропонувало найнижчу цінову пропозицію серед трьох учасників торгів – 4,8 млн гривень.

Як повідомив у коментарі Tvoemisto.tv заступник голови Сихівської райадміністрації Володимир Івасюк, якщо впродовж двох тижнів не буде оскаржень з боку інших учасників торгів, адміністрація зможе офіційно підписати угоду з ТОВ «Арка-Пік».

За його словами, роботи виконуватимуться у кілька етапів – до кінця цього року облаштують частину алеї, а наступного року роботи продовжать. Також він пояснив ситуацію з паспортом об’єкту, який вивісили ще до офіційного завершення тендеру.

Читайте також: На проспекті Чорновола у Львові збудують «Ашан». Візуалізація

«Виникла технічна проблема, пов’язана з браком комунікації. У той час, коли всі учасники тендеру проходили кваліфікацію, було виготовлено паспорт об’єкту, де переможцем помилково вказали ТзОВ «Трансбудторг». Зараз цей паспорт прибрали, а після офіційного завершення торгів вивісять новий з переможцем», – говорить Володимир Івасюк.

Додамо, що на початку липня розпочали заміну близько 730 погонних метрів водопроводу, який пролягає під майбутнім громадським простором.

Проект громадського простору «Бульвар на Гашека» виготовило ЛКП «Інститут просторового розвитку» у 2017 році. У червні 2018 було проведено тендер на визначення підрядника будівництва, який був скасований.

Як розповіла раніше в коментарі Tvoemisto.tv начальниця відділу урбаністики ЛКП «Інститут просторового розвитку» Олександра Сладкова, одну з алей простору планують звузити та облаштувати навколо неї відпочинкової площі з вуличними меблями та додатковим озелененням.

Читайте також: Як виглядатиме Горіховий гай після реконструкції. Візуалізація

«Всі лавки будуть зі спинками, буде облаштоване освітлення. Важливо те, що ми приводимо в порядок дренажну систему. До цього вуличне покриття було неякісне і руйнувалося через замерзання калюж взимку», – додала вона.

За словами голови Сихівської районної адміністрації Галини Гладяк, під час облаштування громадського простору на Гашека встановлять тротуарну плитку ФЕМ, облаштують газони, висадять дерева, встановлять зовнішнє освітлення, лавки, урни та тенісний столик.

Назар Притула

Візуалізація: ЛКП "Інститут Просторового Розвитку"/Facebook


Читайте також:
1 Серпня, 2018 10:47
Денис Таке выраженная що в того мера, Львів - це тільки сраний Сихів та центр! Алло дороби дорогу на вулиці сяйво другу половину, а не свій Сихів
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!