Як виглядатиме молодіжний центр на Чайковського у Львові. Візуалізація

5478 0
У центрі молодь зможе проводити ділові зустрічі та безкоштовно організовувати події.
Фото: прес-служба ЛМР

Фото: прес-служба ЛМР

У Львові відкриють міський молодіжний центр із коворкінгами, конференц-залом та бібліотекою. Наразі у приміщенні новобудови на вулиці Чайковського, 31 тривають завершальні ремонтні роботи.

Проект розробили ГО Urbaniseas, за яким на площі 300 кв. м облаштують два поверхи. На першому розмістять бібліотеку, конференц-зал та лаундж-зону з кухнею, а також гардероб та інклюзивний санвузол. На мінус першому поверсі має з’явитись молодіжний центр зайнятості, робоча кімната, індивідуальні переговорні, ділова лаундж-зона та технічні приміщення.

Читайте також: На Новому Львові відкрили Пазл-бібліотеку для дітей. Фото

 

За словами заступника міського голови Львова з питань розвитку Андрія Москаленка, центр має стати платформою для молодих людей, де вони зможуть проводити ділові зустрічі та безкоштовно організовувати події. Керівника центру мають обрати на відкритому конкурсі.

Читайте також: Аптека на Міцкевича відновлює повноцінну роботу

Наразі у міськраді вирішують, чи викупити це приміщення чи й надалі орендувати його в забудовника «Новий Львів». Додамо, що приміщення розташоване у будинку на розі вулиць Чайковського і Стефаника. 2016 року на місці знесеного історичного будинку тут почали будувати п’ятиповерховий адміністративний будинок, який відповідно до містобудівних умов та обмежень підпадав під реконструкцію з розширенням наявних нежитлових приміщень.

Пізніше з’ясувалося, що забудовник не має відповідних дозволів, а документи виявились підробленими, зокрема лист від управління охорони не видавали. Втім потім Архбудконтроль визнав будівництво на Чайковського законним.

Фото прес-служби ЛМР


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!