Як виглядатиме спорткомплекс на Кастелівці. Візуалізація

4372 0
Тендер на його реконструкцію оголосять вдруге.
фото: Google Maps

фото: Google Maps

Після реконструкції спорткомплексу на вул. Кастелівка, 8 у Львові тут, окрім футбольного поля, буде місце для гри в теніс, воркауту та бігу. Про це свідчить візуалізація комплексу від ЛКП «Спортресурс», що надали Tvoemisto.tv у ЛМР.

Раніше керівник ЛКП «Спортресурс» Ігор Самотій у коментарі Tvoemisto.tv розповів, що для реконструкції спорткомплексу оголосять новий тендер.

Читайте також: У Львові оголосили новий тендер на будівництво Палацу спорту на Сихові за 620 млн гривень

«Під час реконструкції спортивного комплексу мають встановити три тенісних корти, тренувальне поле, бігові доріжки для легкої атлетики, майданчик для воркауту, дитячий майданчик. А також відреставрувати так звану адмінбудівлю з приміщеннями для теоретичних занять та встановити там душові і роздягальні», – каже він.  

Нині проектно-кошторисна документація перебуває на стадії коригування. Оскільки минулого року торги не відбулися, бо був лише один учасник, – виконавчий комітет ЛМР вирішив збільшити його вартість.

Додамо, що цього року на об’єкт у бюджеті передбачили 4 млн грн. Нагадаємо, наприкінці минулого року у Львові оголосили тендер на реконструкцію спорткомплексу на Кастелівці, 8. Тоді очікувана вартість робіт становила майже 27 млн гривень.

Читайте також: 12 майданчиків у Львові, де можна безкоштовно зайнятись спортом. Інтерактивна мапа

У Львові протягом двох наступних років відкриють ще низку тренажерних, футбольних та баскетбольних майданчиків у різних районах. Зокрема, на вул. Величковського, 16-18, вул. Тракт Глинянський, 147а, вул. Тролейбусна, 2, вул. Шевченка, 360, Йосипа Сліпого, 33, Івана Пулюя.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!