Як виглядатиме форма українських олімпійців у 2016 році. Фото

5812 1
Дизайнер Андре Тан створить форму українським олімпійцям, які влітку 2016 вирушать на змагання в Ріо-де-Жанейро.
фото: tsn.ua, www.ednist.info, vkurse.ua

фото: tsn.ua, www.ednist.info, vkurse.ua

Український дизайнер Андре Тан спробує свої сили в створенні спортивного одягу. Нещодавно він представив форму для українських спортсменів, які зовсім скоро вирушать у Баку на Перші Європейські Ігри, пише Vogue.

Розробляючи спортивну форму, дизайнер взяв за основу символічне поєднання жовтого і синього, а окрему увагу приділив принтам. Прототипом його авторських візерунків став петриківський розпис, а головним елементом - квітка мальви, що символізує внутрішню гармонію.

«Працюючи над створенням колекції я шукав візерунки, які б передали дух українського народу, його душевність і щирість», – говорить дизайнер.

Загалом у світі досить поширена практика співпраці модних дизайнерів і національних олімпійських збірних. Наприклад, над зовнішнім виглядом італійських спортсменів працює Джорджіо Армані, британцям придумує костюми Стелла Маккартні, а французи довіряють Lacoste.

Джерело: Українська правда. Життя

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
26 Травня, 2015 14:18
РОСС бред укродауна((((((((((((
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!