Як може виглядати житловий комплекс на місці львівського молокозаводу. Візуалізація

7021 3
Будівництво масштабного житлового кварталу триватиме 5-7 років.

У Залізничному районі Львова на місці молокозаводу планують збудувати новий житловий комплекс із дитячим садочком та комерційними приміщеннями загальною площею у 10 га.

Ініціатором створення нового кварталу виступив львівський молокозавод, який нині на цій ділянці не функціонує, а забудовником – будівельна корпорація «Ріел»

«Ми обрали цю територію під забудову, оскільки вона розташована близько до центру міста та має хороше транспортне сполучення. Молокозавод прийняв рішення перенести свої потужності за межі міста у район, оскільки там краща екологічна ситуація, а виробництво молока вимагає стерильної чистоти», – розповів на громадських слуханнях головний архітектор проекту Юрій Столяров.

Читайте також: Ближче до неба. Чи готовий Львів стати містом хмарочосів

Територія майбутнього комплексу обмежена вулицями Кондратюка, Руденською, Гніздовського та лініями електропередач. На самій території, окрім молокозаводу, також розташована котельня львівського протезного заводу, автостоянка АТП, сквер та квартирна житлова забудова, яка відмежована від решти території лініями електропередач. За словами представника компанії Ігоря Гуменчука «Ріел», зі всіма землекористувачами означеної території провели переговори та підписали відповідні документи.

На території кварталу мають збудувати два комплекси житлових будинків, які розділятимуться між собою зеленою пішохідною зоною, наземні та підземні паркінги і дитячий садочок із початковими класами. Під комерційні приміщення – магазини, аптеки, офіси у ДПТ відвели окреме двоповерхове приміщення.

Висота житлових приміщень не має перевищувати 8-12 поверхів. Поверховість забудов буде змінною та знижуватиметься всередину двору, щоб на зелену зону потрапляло багато сонця, а також, щоб уникнути глухих стін.

Вікторія Ейсмунт

 


Читайте також:
12 Грудня, 2017 23:36
Сергій Зверніть увагу на таку деталь. План заселення 1-3 роки -3500 людей а місць в новому якщо збудуться садочку 60!!!. Таким чином знов черги перечерги в існуючий садок .
Ще одне важливе. Автостоянку на 200 місць ліквідують то всі машини мають шукати собі місця на газонах. В цьому районі більше стоянок нема!!! До 18 можна подавати письмові пропозиції .
12 Грудня, 2017 12:29
Юра Потрібно спочатку з дорогами в цьому районі зробити порядок, зробити транспортні розв’язки. Як їхати від Рудненської на Сяйво, авто розтрясає, а ще потрібно зробити перехід новопостеленої дороги від сторони ресторану Фільварок до протилежної.
12 Грудня, 2017 11:21
Юлія Уявляю як буде перевантажена вул.Сяйво в районі мосту... На Левандівському мості (з Городоцької) вже і так величезні затори в час-пік... Заїзд з/на Рудненьку дуже не комфортний зараз + з часі підготовки до Євро2012 між смугами на Сяйво досі перепад асфальту на 10см+ :( одну смугу покрили новим алфальтом,, другу -ні)... а із збільшенням автівок, взагалі буде все сумно...
Те саме стосується мосту та виїзду з масиву по вул.Левандівській... там також на території кол. АвтоПогружчика зводять купу нових будинків... Будинки нові зводять, а дороги не розширюють :(
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!