Як завтра можна буде дістатися на матч «Шахтаря» на «Арені Львів»

2806 0
У четвер, 10 березня, о 20:00 год. на стадіоні «Арена Львів» відбудеться футбольний матч 1/8 фіналу Ліги Європи УЄФА між командами «Шахтар» (Донецьк) та «Андерлехт» (Бельгія). Для комфорту вболівальників перед початком гри до стадіону курсуватимуть шатл-баси, які їздитимуть і після матчу.
фото: litetrip, lvivexpres.com, news.bigmir.net, patrioty.org.ua

фото: litetrip, lvivexpres.com, news.bigmir.net, patrioty.org.ua

З 18:00 до 20:00 год. та у період з 22:00 до 00:00 год. шатл-баси курсуватимуть за маршрутом: пл. Є. Петрушевича – вул. Ш. Руставелі – вул. Стрийська, 199, а також за маршрутом: просп. Червоної Калини (біля Культурно-освітнього центру ім. О. Довженка) – вул. Хуторівка – вул. Стрийська, 199.

Окрім того, на громадський транспорт, який курсує в напрямку стадіону, також пустять додаткові автобуси та тролейбуси. Так, тролейбусні маршрути №3, 20, 25 працюватимуть у штатному режимі, на ці маршрути додатково буде випущено ще по 3 машини на кожен маршрут. Автобусні маршрути №3А, 10, 25, 40 також працюватимуть у звичному режимі. Задля зручності буде добавлено ще 2 додаткових автобуси. Робота громадського транспорту в цей день буде продовжена до 00:00 год

Доїзд на матч для приватного транспорту здійснюватиметься за такими схемами:

  • вул. Стрийська – Вернадського – Л. Броварського – «Арена Львів»,
  • вул. Стрийська – Сокільницька (поворот перед іподромом) – К. Міклоша – «Арена Львів».

Також заїзд здійснюватиметься з кільцевої дороги.

Виїзд зі стадіону після матчу відбуватиметься за маршрутами: «Арена Львів» – Л. Броварського – Вернадського – Стрийська.

Загалом очікується, що цей матч відвідає орієнтовно 24-25 тис. вболівальників. Відтак організатори звертаються до власників квитків завчасно прийти на «Арену Львів». Ворота стадіону будуть відкриті за 2 години до початку гри.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!