Як зміняться тарифи мобільних операторів у 2019 році. Деталі

45939 14
Київстар припиняє дію дешевих тарифних планів, а lifecell підвищує плату за послуги.
Фото: kakotvet.com

Фото: kakotvet.com

Tvoemisto.tv дізналось, скільки у новому році в Україні коштуватиме мобільний зв’язок для абонентів трьох основних операторів – Київстар, lifecell та Vodafone.

Київстар

Так, з 15 січня до 15 лютого Київстар припинить дію 13 тарифних планів, ідеться на офіційному сайті оператора. Як пояснюють у компанії, таке рішення зумовлене невигідними та неактуальними для клієнтів умовами. Про зміни користувачів повідомлятимуть щонайменше за 7 днів до нововведення.

«Абоненти матимуть можливість ознайомитися із запропонованим пакетом послуг у новому тарифному плані і, якщо він їм не підійде, самостійно обрати будь-який актуальний тарифний план та перейти на нові умови обслуговування. Лише тим абонентам, які до зазначеного у SMS-повідомленні часу не зроблять свій вибір самостійно, буде запропонований тарифний план з урахуванням їхнього профілю використання послуг, щоб нові умови відповідали актуальним потребам», – кажуть в компанії.

З 15 січня дію припиняють наступні тарифні плани: XXL, Базовий, Безлім + Київстар, Класичний, Комфорт, Комфорт+, Ультра Комфорт, Вільний Київстар, Вільний Київстар 35, Вільний смартфон, Тариф 29, 5+0 Новий!, Київстар 3G Онлайн 2017.

Оператор обіцяє, що в нових тарифних планах абоненти отримають безлім для дзвінків на номери усередині мережі Київстар замість обмеженого пакета хвилин; від 30 до 300 нетарифікованих хвилин для дзвінків на номери інших мобільних операторів замість оплати за кожну хвилину такого дзвінка; можливість телефонувати на міські номери за тарифами від 0,3 грн/хв. Для користувачів мобільним інтернетом кількість мегабайтів у їхніх тарифах збільшиться у середньому у 1,5 рази.

У Київстарі нагадують, що навіть після автоматичної заміни тарифу користувач може будь-коли змінити його на один із актуальних тарифів. Крім того, з 1 січня частина тарифних планів подорожчала на 9%.

Lifecell

Цей оператор у грудні підвищив вартість понад половини чинних тарифів і перевів низку абонентів на нові вищі тарифи, передає «Економічна правда». Ціни на послуги зросли на 25-30 грн, лише в деяких тарифах – на 40-75. У Lifecell наголошують, що це перше підвищення цін за минулі два роки і воно зумовлене ​​загальними економічними факторами.

Так, тарифний план «Абсолютна свобода» подорожчав з 85 до 115 грн, «Лайфхак» – з 99 грн до 175 грн, у тарифі «Хайп» – з 85 грн до 100 грн, «Дзвінки всім» – з 50 грн до 80 грн. При цьому в деяких тарифних планах разом зі зростанням тарифів зростає обсяг додаткових послуг.

До 31 січня 2019 року абонент може безкоштовно перейти на будь-який інший тариф, відкритий для підключення. Після 25 січня вартість переходу на інший тарифний план буде становити 50 грн.

Vodafone Україна

У відповіді на інформаційний запит Tvoemisto.tv в компанії повідомили, що не планують вносити зміни у свої тарифні плани найближчим часом. Проте оператор ще восени скасував низку дешевих тарифів у лінійці Vodafone Red, а до того ж знімає оплату з користувачів не за місяць користування послугою, а за 4 тижні.


Читайте також:
3 Лютого, 2020 17:29
Уляна Де антимонопольний комітет. Я не хочу щоб мені нав'язували непотрібні мені послуги.
22 Березня, 2019 10:32
Артур Нужно всем вместе вообще отказаться от всех операторов, и перейти на стационарные телефоны и телефонные будки, как было раньше. Мы сами себя загоняем в угол. Я уже отказался, ПРИСОЕДИНЯЙТЕСЬ!
9 Березня, 2019 20:44
Бабушка Маша А Як-же нам пенсіонерам ? Подзвонити до дітей,до лікаря....Навіщо нам ті мегабайти на простенький телефон з яким і так насилу толки зводим.НЕХОРОШО ВИ пОСТУПИЛИ!!!!
2 Березня, 2019 19:32
Дід Валько що тут добавити, ми живемо все "краще і краще " Звязку немає ,Інтернет не працює, а гроші гр[***]ь і гр[***]ь !!! За що ????????
12 Лютого, 2019 21:12
яна за 7 днів мали попередити. але ж не попередили!!! 3 компанії -і всі в змові. конкуренції ніякої. оце так "капіталізм" в Європі та США , боячись за клієнта, знижують тарифи, надають бонуси та знижки постійним клієнтам, а в Україні лише підвищують. і найбільше блюзнірство в тому що мотивують це зручністю для користувачів. нагла брехня.
Водафон за 4 тижні. Київстар і лайф теж тепер за 4 тижні знімають.
10 Лютого, 2019 22:56
микола Підвищили тариф "по многочисленим прозьбам трудящихся" чим не Радянський Союз ганьба тайгоді
9 Лютого, 2019 17:36
Саша Підвищення тариф. При цьому надають більше дзвінків і інтернету. А кількість сім карток на одну людину краще одну, а не две. Бо вдвічі більше платите будете. А для тихто потрібен інтернет то про пидвищення тариф буде більше надаватися.
28 Січня, 2019 08:28
володимир коли ви вже наїстеся?
5 Січня, 2019 12:08
дід Іван Я вважаю покращення послуг для людей , це зниження цін на послуги , а не підвищення.
4 Січня, 2019 11:38
Микола А що робити, коли проживаєш в селі й тимчасово не працюєш,„сезонно“і е троє дітей дошкільного віку,і потрібно за все платити,світло,газ,й т.д.а тут ще й оператори мобільного зв'язку сахарку пісипали, це ж 5 номерів поповни,на 4тижні,вже зовсім притиснули трудяг,чи може їм не відомо яка зараз зарплатня в країні,я дуже розчарований,примушують в борги влазити
3 Січня, 2019 17:20
Макс Всі вони [***]аси!!! А люди для них просто бидло
3 Січня, 2019 09:27
Чых Пых Ну нарешті діждались підвищення тарифів!КиївStar суперовий оператор!Все для добра абонентів,їбать їх!
3 Січня, 2019 07:49
Світлана А чому Київстар сам вирішує? Якщо тариф не підходить людині то вона сама вирішує . Є ж люди пенсійного віку так біля 80 років і більше, яким не потрібен інтернет. Вони користуються тільки дзвінками і їм не потрібно змінювати тариф. Тай не тільки про пенсіонерів. Людина повинна мати вибір а не "добровільно-примусово". Краще б якість зв'язку покращили.
2 Січня, 2019 23:04
Олекса По-перше, усі названі оператори змінили місяць на 4 тижні й з цим розбирається АМКУ, по-друге, чому ви не згадали про Інтертелеком, 3Моб, Lycamobile?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!