Як зміниться територія колишнього нафтомаслозаводу у Львові. Візуалізація

8809 0
Будівництво охопить понад 65 тис. кв. м, із яких 41 тис. кв. м займатиме житло, а решту – віддадуть під громадську функцію.
Візуалізація забудовника

Візуалізація забудовника

На території колишнього Львівського нафтомаслозаводу на вул. Богдана Хмельницького, 207 збудують житловий квартал. Відповідні містобудівні умови та обмеження погодили на засіданні виконавчого комітету сьогодні, 27 грудня.

Будівництво охопить понад 65 тис. кв. м, із яких 41 тис. кв. м займатиме житло, а решту – віддадуть під громадські приміщення, зокрема магазини, пральні та офіси. Минулого тижня виконком дозволив збудувати на території комплексу й дитсадок на 700 дітей. Для паркування мешканців 12-ти будинків облаштують підземний паркінг.

Висота будинків не має перевищувати 57,5 м, хоча висота різних будинків комплексу варіюватиметься від 13,5 м. Відсоток забудови земельної ділянки площею 4,4 га становитиме 33%.

Містобудівні умови та обмеження отримало ТзОВ «БК "Приватбуд-Львів"». Згідно з даними системи Youcontrol, компанія зареєстрована у Івано-Франківську. Її засновниками є Валерій Бурлак та Володимир Лучко. Натомість під час виконкому виступив представник будівельної корпорації «Ріел», яка також будує великий квартал із трьох житлових комплексів на території колишнього «Алмазінструменту».

Додамо, що дослідний нафтомаслозавод заснували у 1896 році як фабрику і рафінерію виробів із нафти. У 1999 році підприємство перейшло у колективну власність. У 2009 році суд ліквідував завод, а на майно наклав арешт.

Вікторія Ейсмунт

Візуалізації забудовника


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!