Як зміниться вулиця Римлянина у Львові. Візуалізація

3596 0
«Інститут просторового розвитку» розробив ескізи нового дизайну вулиці.
Вигляд з Митної площі / Інститут просторового розвитку

Вигляд з Митної площі / Інститут просторового розвитку

Як планують оновити вулицю проілюстраували на сторінці ЛКП «Інститут просторового розвитку» на Facebook. Втілювати проект буде також ЛКП. 
 
Вигляд на площу Митну
 
«Цією концепцією пропонується збільшення кількості озеленення, облаштування безбар'єрного середовища із одночасним захистом пішохідних шляхів, фізичне унеможливлення паркування там, де воно буде перешкоджати руху пішоходів чи авто», — йдеться в повідомленні.
 
 
 
Ескізи обговорили із мешканцями, повідомив у коментарі Tvoemisto.tv Олег Шмід: «Люди реагували схвально, як не дивно. Були кілька пропозицій, але вони суттєво на проект не впливають. Людям теж набридло, що ця вулиця використовується тільки для паркування. А ввечері, коли завершується бізнесовий день, машин там дуже мало. Тому тих місць для паркування, які ми пропонуємо, вистачить». 
 
Один з варіантів організації простору
 
Мешканці нарікали на ресторан, що заходиться по сусідству, оскільки нічні відвідувачі створюють шум. Але дизайн вулиці не впливає на режим роботи бізнесу, сказав Олег Шмід: «Ми запрошували бізнес, який на цій вулиці працює, але ніхто з них не прийшов».
 
Сучасний вигляд вулиці
 
Замовником проекту є Личаківська райадміністрація. Вона і визначатиме строки втілення проекту. 
 
Зоя Красовська 
Фото та візуалізація "Інституту просторового розвитку"

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!