Як змінити реєстраційні дані на ЗНО. Інструкція

3945 0
Внест зміни до персональних даних можна до 2 квітня.
Фото: clutch.ua

Фото: clutch.ua

Абітурієнти, які зареєструвалися на Зовнішнє незалежне оцінювання, можуть вносити зміни до своїх персональних даних або усунути причини, що стали підставою для відмови в реєстрації до 2 квітня. Про це інформує osvita.ua.

Читайте також: «Ні, синку, цього року на море поїдуть репетитори». Чому для ЗНО не достатньо шкільних знань

Внести зміни до реєстраційних даних можна здійснивши перереєстрацію, яка триватиме з 6 лютого по 2 квітня після отримання вступником Сертифіката ЗНО. Для цього необхідно перейти до спеціально сервісу «Внести зміни», що доступний на сайті Українського центру оцінювання якості освіти

Для входу у сервіс необхідно використовувати номер і пін-код Сертифіката. Далі потрібно оформити нову реєстраційну картку, повторно сформувати комплект реєстраційних документів, вклавши до нього отриманий раніше Сертифікат. Пакет документів треба подати до відповідного регіонального центру як за звичайної реєстрації. 

Читайте також: Для учасників ЗНО створили мобільний додаток. Де завантажити

Нагадаємо, 19 березня завершилася реєстрація на ЗНО-2018, яка стартувала 6 лютого. Цього року абітурієнт міг обрати чотири навчальні предмети. Раніше Український центр оцінювання якості освіти розмістив на своєму сайті демонстраційні варіанти тестів ЗНО з іноземної мови. Згодом став відомий графік проведення тестувань.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!