Які авіарейси відкриють зі Львова у 2020 році. Розклад, вартість

26251 4
Квитки вже можна придбати на сайтах авіакомпаній.
Фото: Johan Van Wambeke

Фото: Johan Van Wambeke

Цього року з Львівського аеропорту відкриють 8 нових авіарейсів. На більшість із них уже можна придбати квитки. Tvoemosto.tv зібрало перелік усіх нових напрямків, за якими вже цього року можна буде полетіти зі Львова.

Іспанія

Українська лоукост-компанія SkyUp відкриє зі Львова прямі рейси до Барселони. Рейс Львів – Барселона відкриють 29 травня. Вартість квитків починається від 1941 грн у один бік, а у зворотному напрямку – 2116 грн. Рейси виконуватимуть у вівторок та п’ятницю до 2 жовтня.

Читайте також: Куди можна полетіти зі Львова. Розклад та вартість усіх авіарейсів

Італія

До Італії SkyUp із весни літатиме аж у три міста: Неаполя, Рима та Мілана. Квитки до Мілана можна придбати починаючи з 30 березня від 1387 грн. Рейси виконуватимуть що понеділка та п’ятниці. Бронювання квитків доступне до 23 жовтня. 

30 березня також стартують рейси й до Неаполя, що виконуватимуть кожного понеділка та п’ятниці. Вартість квитків починається від 1147 грн у один бік і більше.

До Рима можна буде полетіти з 29 березня кожного вівторка, четверга та неділі. Бронювання також доступне до кінця жовтня. Вартість квитків починається від 1387 грн у один бік.

Польща

Цього року зі Львова можна буде бюджетно полетіти до ще одного польського міста – Познані. Туди з 1 квітня літатиме Ryanair. Вартість квитків у один бік починається від 24 євро. Полетіти зі Львова до Познані можна буде двічі на тиждень – щосереди та щонеділі.

Угорщина

До Будапешта цього року почнуть літати одразу дві авіакомпанії. Ryanair відкриває рейс до столиці Угорщини 1 квітня. Рейси виконуватимуть двічі на тиждень: у середу та неділю. Вартість квитків починається від 24 євро в один бік. 

WizzAir почне літати до Будапешта з 3 червня. Польоти виконуватимуть у середу та неділю. Вартість квитків стартує від 289 грн у один бік.

Читайте також: Скільки багажу можна перевезти літаком безкоштовно. Інфографіка

Грузія

До сонячного Батумі також літатиме SkyUp. Рейси відкриють 29 травня. Туди можна по 2 жовтня що вівторка та п’ятниці. Квитки можна придбати за 1629 грн та 1559 грн відповідно.

Болгарія

Рейси Львів – Бургас стартують 3 червня й полетіти можна до 5 вересня. Рейси виконуватиме авіакомпанія SkyUp що десять днів. До Бургаса можна полетіти за 1270 грн, а назад до Львова – 1423 грн.

Додамо, що авіакомпанія SkyUp отримала дозвіл на регулярні польоти до Іракліона та Стамбула, втім офіційно про відкриття рейсів не заявляла. Крім цього, про намір літати зі Львова до Белграда заявляли й у сербського перевізника AirSerbia. Втім на сайті авіакомпанії бронювання не доступне. 

Ernest Airlines планував відкрити рейс зі Львова до Болоньї, втім ще 11 січня авіакомпанія скасувала всі рейси зі Львова через відкликану ліцензію.

 
 
Вікторія Ейсмунт

Читайте також:
22 Лютого, 2020 17:12
Ростислав А коли нарешті зорганізують прямі сполучення зі Львова до New York City в Сполучених Штатах Америки ?? Це ж як відбувається, головний стратегічний союзник України Сполучені Штати Америки і у Львова немає з ним прямого сполучення ?? Це ганьба !!
15 Лютого, 2020 00:30
Надія Коли вже нарешті будуть рейси в Канаду (Монреаль)???
15 Лютого, 2020 00:30
Надія Коли вже нарешті будуть рейси в Канаду (Монреаль)???
21 Січня, 2020 17:40
Любов То все добре. Але коли ж нарешті відкриють рейс до Бейруту?!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!