Які автобуси може закупити Львів. Фото

4723 0
До кінця 2018 року місто придбає 150 нових автобусів великого класу.
фото: прес-служба ЛМР

фото: прес-служба ЛМР

До кінця 2018 року комунальний перевізник АТП-1 придбає у фінансовий лізинг 150 нових великих автобусів. Відповідне рішення ухвалили депутати ЛМР на останньому засіданні.

Як повідомив у коментарі Tvoemisto.tv директор ЛК АТП-1 Орест Хамула, говорити про конкретику в цьому питанні ще зарано, оскільки ухвала ЛМР є лише першим кроком до фактичного придбання автобусів. Попереду ще переговори з банками, компаніями-виробниками, а також погодження депутатських комісій. Поставка автобусів планується в кілька етапів.

За його словами, зараз розглядають пропозиції від різних виробників.

«Перше, на що ми будемо зважати, це ціну, термін гарантії, на якість згідно з нашими технічним вимогами. Розглядаємо всі пропозиції від усіх виробників – це «Електрони», МАЗи, турецькі автобуси», – говорить він.

У лютому на львівських дорогах протестували білоруські автобуси МАЗ 203. Такі автобуси курсують у Росії, Польщі, Румунії та Україні (Донецьку). Це повністю низькопідлоговий автобус із двигуном та коробкою передач німецького виробництва. Кондиціонер тут встановлюють за бажанням замовника.

Минулого тижня делегація зі Львова вирушила у Стамбул до компанії FSM Demibras, щоб оглянути автобуси, які є в наявності. За словами радника міського голови Львова Андрія Білого, дивилися першочергово на модель Temsa Avenue Plus, які курсують в Туреччині, Франції, Італії та США. Вони мають двигун екологічного стандарту «Євро 6», оснащені кондиціонерами, камерами, а також облаштовані під використання електронного квитка, проте є дороговартісними.

Також у Львові не відкидають і пропозиції місцевого виробника «Електрон». Такі автобуси вже звичні для львів’ян та курсують, зокрема, на маршрутах №3А та №46.

Фото прес-служби ЛМР, Закарпаття онлайн, соцмережі


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!