Які доходи потрібно вказувати для отримання субсидії. Пояснення міністерства

6732 0
Заробітну плату та пенсію вказувати не потрібно.
фото: voladm.gov.ua

фото: voladm.gov.ua

У декларації для отримання субсидії не потрібно вказувати всі свої доходи, а тільки додаткові. Про це повідомляє прес-служба Міністерства соціальної політики.

Як відзначили в міністерстві, у розділі 3 декларації про доходи вказуються тільки дані про види та суми доходів, інформація про які відсутня в Державному реєстрі фізичних осіб — платників податків та реєстрі застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов'язкового державного соціального страхування за 1-2 квартали 2018 року.

Читайте також: Усе, що треба знати про субсидії в Україні. Роз'яснення

Зокрема, це може бути дохід від здачі молока, квартири в оренду, доходи від фрілансу або заробітки за кордоном.

«Ні заробітну плату, ні пенсію, ні соціальні виплати відображати не потрібно. Цю інформацію управління соціального захисту населення верифікує самостійно», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, нещодавно в Україні запрацював публічний реєстр одержувачів субсидій. Сайт показує ті адреси, де наразі є або коли-небуть була субсидія.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!