Які фільми доступні в українському кінотеатрі Netflix та скільки коштує їх перегляд

5062 0
Минулого тижня в Україну прийшов онлайн-кінотеатр Netflix, але кількість доступних фільмів для українських користувачів поки що значно поступається американським користувачам.
фото: nv.uа

фото: nv.uа

Згідно з даними сервісу uNoGS (неофіційний глобальний пошук по Netflix), українцям доступні 779 відео (з них 576 – фільми, і 203 – серіали). Для користувачів з США доступно в 7 разів більше відео. Це пов’язано з тим, що права на окремі фільми можуть належати українським телеканалам чи дистриб’юторам, тому вони відсутні в бібліотеці сервісу в Україні. Наприклад, серед доступних серіалів відсутній «House of Cards», який виробив сам же Netflix.

Однак компанія пообіцяла, що буде намагатися вирішити цю проблему, а також має намір запустити близько 30 нових серіалів і 30 нових фільмів власного виробництва. Стало відомо також, що Netflix не працюватиме в Криму через вимоги американського законодавства.

Читайте також: В Україну прийшов онлайн-кінотеатр Netflix: що це означає і скільки коштуватиме

Компанія пропонує три тарифних плани, при цьому є можливість перший місяць користуватись сервісом безкоштовно. Один з трьох тарифних планів, які відрізняються якістю відео і кількістю девайсів, на яких можна одночасно дивитися фільми та серіали. Базовий пакет оцінюється в 7,99 євро. Стандартний (доступна HD-якість та підтримка 2-х пристроїв) коштує 9,99 євро. Преміум-пакет (Ultra HD і 4 пристрою) оцінюється в 11,99 євро.

Довідка. Онлайн-кінотеатр Netflix був заснований в 1997 році. Netflix займається не лише стрімінгом, а й виробляє власний продукт. В 2015 році Netlflix випустив власний документальний фільм «Winter on Fire: Ukraine’s Fight for Freedom» про революцію в Україні.

Джерело: watcher

Опублікувала Мар'яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!