Які медики отримають від міськради Львова по 10 тисяч гривень

2883 0
Цю допомогу медики отримають із міського бюджету у квітні.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

13 працівників Львівського обласного лабораторного центру Міністерства охорони здоров’я України отримають від міста по 10 тис грн. Відповідне розпорядження підписав міський голова Львова Андрій Садовий.

Читайте також: У Львові починають тестувати на коронавірус водіїв громадського транспорту і медиків

Цю допомогу медики отримають із міського бюджету у квітні. Нагадаємо, мер Львова Андрій Садовий підписав розпорядження, яке перерозподіляє фінансування зарплат в органах влади, що передбачає виплату додатково по 10 000 грн усім медикам, які будуть працювати з пацієнтами, хворими на COVID-19, а також збільшення премій тим працівникам комунальних служб, які забезпечують життєдіяльність міста в умовах карантину. Водночас собі премію міський голова зняв.

Читайте також: Як працюватимуть мобільні групи медиків на Львівщині

Нагадаємо, раніше гроші на доплати медперсоналу базових у боротьбі з коронавірусом лікарень виділили з обласного бюджету Львівщини. Також про доплати медикам говорили на державному рівні.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!