Які служби у Львові працюватимуть на новорічно-рідвяні свята?

2109 0
Вже незабаром розпочнуться новорічні та різдвяні свята, тому Tvoemisto.tv дізналося, куди телефонувати львів’янам, у яких виникли комунальні проблеми
Фото: pravda.lutsk.ua, ua-ekonomist.com,  kolo.poltava.ua, dailylviv.com

Фото: pravda.lutsk.ua, ua-ekonomist.com, kolo.poltava.ua, dailylviv.com

Як повідомили Tvoemisto.tv у прес-службі ЛМР, у випадку надзвичайних ситуацій мешканці міста можуть звертатись на гарячу лінію міста за телефоном 15-80 або 297-29-11, також діятимуть телефони міської аварійної служби - 275-06-11 та обласного управління МНС - 239-02-50 

У разі виникнення проблем із водою жителі міста можуть звертатись у диспетчерську службу Львівводоканалу за номером 276-20-50. Сам ж Львівводоканал працюватиме на новорічно-ряздвяні свята у наступному режимі: з 1 по 3 січня, а також 7 і 8 січня – вихідні дні, з 4 по 6 січня – робочі дні.

Читайте також: Як у Львові під час свят працюватимуть центри обслуговування платників податків. Графік

Як розповів Tvoemisto.tv головний інженер по ліфтах ЛКП «Львівсвітло» Валерій Кривий, на новорічні та різдвяні свята цілодобово працюватимуть аварійні бригади. Практично в кожному ліфті написаний  телефон по якому людина може звертатись за допомогою. 99% ліфтів мають такі служби зв’язку. Оскільки, на вихідні дні машин працюватиме мала кількість, то чекати на допомогу львів’янам доведеться 10-15 хв.

Читайте також: Як працюватимуть медичні заклади Львова на зимові свята

ЛМКП «Львівтеплоенерго» розповіли, що у зв’язку з вихідними днями з 1 до 3 січня та з 7 до 10 січня (Новий рік та Різдво Христове), на підприємстві працюватимуть чергові бригади, що стежитимуть за стабільною роботою об’єктів теплопостачання.

«У випадку виникнення аварійних ситуацій, а ми сподіваємося таких не буде, їх оперативно усуватимуть. Телефон нашої диспетчерської працює цілодобово, тому кожен може туди звернутися за номером 15-85», - розповіли у ЛМКП «Львівтеплоенерго».

У період зимових свят вимкнення світла не передбачені, проте, планові відключення відбуватимуться 4 та 5 січня у Франківському, Шевченківському та Личаківському районах.

Читайте також: У Львівській області в період новорічно-різдвяних свят посилять заходи безпеки

Підготувала Мар’яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!