Які зарплати пропонують за службу в Національній поліції Львівщини. Етапи відбору..

5157 0
У Львові стартував додатковий набір до Національної поліції. Під час брифінгу очільник управління Валерій Середа розповів про особливості цьогорічного відбору, його етапи та зарплату майбутніх працівників..
фото: 4vlada.com

фото: 4vlada.com

Як повідомив Валерій Середа, в регіональному управлінні Нацполіції слідчим пропонують зарплату 9-10 тис. грн, оперуповноваженим – 8-9 тис. грн, а дільничним офіцерам – 7-8 тис. грн..

За його словами, цьогоріч очікують більш мотивованих кандидатів, а умови відбору будуть жорсткішими. Зокрема, претендентам доведеться пройти низку тестувань і перевірок, серед яких:

- перевірка даних, які вказані у заявці,
- тестування на логічне мислення,
- медичне обстеження,
- перевірка фізичної підготовки,
- тестування психологічної підготовки,
- співбесіда,
- спецперевірка (завершальний етап, під час якого встановлюють, чи не має кандидат обмежень, передбачених законом).

Як зазначив Валерій Середа, новообраних поліцейських можуть відправити на службу у будь-який район Львівської області. Водночас, в управлінні намагатимуться підходити до розподілу розумно та обирати максимально комфортний населений пункт для роботи майбутніх правоохоронців.

Прийом анкет триватиме з 16-го до 26-го січня. Також можна зареєструватися для участі у відборі за телефонами: 258 6915 або 258 6796. Загальна тривалість конкурсу складатиме приблизно 45 днів, для слідчих – до 60-ти днів. Після завершення конкурсу сформують рейтинг кандидатів, які успішно пройшли всі етапи. Найкращих кандидатів приймуть на службу до поліції та направлять на первинну професійну підготовку, яку, за словами Валерія Середи, пройти зможуть не всі кандидати.

Детальніше про те, як податися для участі у конкурсі на заміщення вакантних посад у Національній поліції, читайте у матеріалі Tvoеmisto.tv.

Підготувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!