Яким має бути кінотеатр «Львів»: львів’ян просять висловлювати пропозиції

4967 0
До 20 березня 2016 року Львівська обласна рада приймає пропозиції для участі в конкурсі на кращу Концепцію функціонування кінотеатру «Львів» і оголошує початок громадського обговорення питання подальшого функціонування цього комунального підприємства Львівської обласної ради, – йдеться на сайті ЛОР.
Фото: pohlyad.com

Фото: pohlyad.com

Як зазначають у постійній комісії з питань культури, історико-культурної спадщини, туризму, духовного відродження та засобів масової інформації Львівської обласної ради, депутати пропонують провести реконструкцію кінотеатру «Львів» в комплексі з іншими заходами з відтворення інфраструктури Стрийського парку та обов’язковим збереженням ландшафтних особливостей цієї пам’ятки природи.

Для узагальнення усіх пропозицій буде організоване громадське обговорення.

Нагадаємо, що навесні цього року були неодноразові спроби обговорити концепції майбутнього розвитку кінотеатру «Львів», однак вони так і не були втілені.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!