Яким може бути сквер на місці самобуду на Сосновій у Львові. Візуалізація

3442 1
Вартість проект приблизно оцінюють у 10-13 млн гривень.
Візуалізація ЛКП «Інститут просторового розвитку»

Візуалізація ЛКП «Інститут просторового розвитку»

На вулиці Сосновій, 26 у Львові планують облаштувати сквер та змінити внутрішньоквартальний простір. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомив заступник голови Шевченківської районної адміністрації Святослав Костяка.

Читайте також: Як може виглядати озеро на Панча у Львові. Візуалізація

За його словами, райадміністрація замовила проект облаштування скверу та благоустрою прилеглої території у ЛКП «Інститут просторового розвитку», після чого проект відправлять на експертизу та звернуться до відповідного департаменту, аби місто виділило кошти на самі роботи.

«За дуже попередніми підрахунками, вартість робіт може становити від 10 до 13 млн гривень», – уточнила у коментарі Tvoemisto.tv архітекторка проектного інституту Вікторія Скобилко.

Із вулиці Варшавської до Соснової, 26 облаштують проїзд, а також сформують сам вузол на повороті з Варшавської. Біля будинку облаштують паркінг на 24 місця, три з яких – для людей з інвалідністю.

Вид дерев у сквері ще визначають, втім попередньо на прибудинковій території запланували висадити лаванду, облаштувати дитячий майданчик із декоративне мульчуванням та травниками.

Між школою №43 та дитсадком №167 з’явиться громадський простір із лавками, стільцями та озелененням. Всі тротуари у межах прибудинкової території також облагородять.  Проект погодили з мешканцями і завершують роботу над освітленням та заїздами до будинків.

Читайте також: Як планують змінити вулицю Віденську у Львові. Візуалізація

Нагадаємо, аби зберегти сквер на розі Варшавської і Соснової, місто надало забудовнику «Львівоблагропромбуд», який вже почав зводити будинок на Варшавській – Сосновій, іншу земельну ділянку – на вулиці Під Голоском. У березні депутати ЛМР передали ділянку площею 0,2948 га Шевченківській районній адміністрації під сквер.

Вікторія Ейсмунт

Візуалізацію надала Вікторія Скобилко


Читайте також:
25 Липня, 2019 23:50
Марічка Яка краса, бо там просто капець як страшно. Сподіваюся що так і буде зроблено. ))
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!