Ями на Замарстинівській у Львові розмалювали та заквітчали

4362 0
Місцеві жителі чекають на обіцяний ремонт вулиці

Мешканці вулиці Замарстинівської у Львові сьогодні увечері заквітчали та розмалювали ями на одній з невідремонтованих ділянок вулиці, повідомив на своїй сторінці в соцмережі «Фейсбук» депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич.

«Вул. Замарстинівська – люди вирішили прикрасити дорогу» – написав він. За словами депутата, люди чекали на ремонт частини вулиці, однак поки що обіцянки чиновників не реалізовані.

Читайте також: Вулицю Замарстинівську ремонтуватимуть у два етапи

Згідно з планами, частину вулиці Замарастинівської від перехрестя з Гайдамацькою до Липинського мали закрити на ремонт в середині липня, однак нещодавно цей термін перенесли.

Як зазначив на брифінгу директор ЛКП «Львівавтодор» Олег Береза, початок робіт відтермінували через зауваження з боку експертизи. «Треба ще місяць, аби отримати експертне погодження, визначити вартість робіт, провести тендер...Вулиця Замарстинівська – одна з найгірших у місті, на деяких її ділянках відсутня каналізація. Тому важливо і відремонтувати дорогу, і провести комунікації», – сказав  він .

Фото зі сторінки Ігоря Зінкевича в соцмережі "Фейсбук"


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!