Yan Air запустить рейс зі Львова в Батумі

3864 0
Авіаперевізник виконуватиме рейси два рази на тиждень.
Фото: telehaus-corporate.com.ua

Фото: telehaus-corporate.com.ua

Yan Air запускає рейс зі Львова в Батумі. Про це повідомляє Liga.net
 
За словами генерального директора авіакомпанії Ярослава Агафонова, літаки Boeing-737 літатимуть зі Львова в Батумі двічі на тиждень.
 
"Зараз рейси в Батумі виконуються з Києва та Одеси. Львів стані третім містом, яке ми зв'яжемо з грузинського курортом", – каже він. Рейси буде виконувати літак Boeing-737.
 
 
Окрім того, Yan Air запустить в експлуатацію більш місткі літаки Боїнг 737-400 и Аirbus 320/321 на регулярних рейсах.
 
Відомо, що авіакомпанія Yan Air зареєстрована у 2012 році в Житомирі. Флот перевізника нараховує два Boeing 737-300, один Boeing 737-400, Airbus A321 і один Airbus А320. У 2017 р. Авіакомпанія вивела з експлуатації два гвинтові Saab 340.
 
Компанія базується в міжнародному аеропорту Києва (Жуляни). Реалізує регулярні рейси в Тель-Авів і в аеропорти Грузії (Тбілісі та Батумі) з Києва та Одеси. Також виконує чартерні рейси на курортних напрямках з аеропортів Борисполя, Харкова, Львова та Херсона.
 
 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!