YANAIR відкрив продаж квитків зі Львова до Батумі

2710 0
Авіаперевізник виконуватиме рейси два рази на тиждень.
Фото: telehaus-corporate.com.ua

Фото: telehaus-corporate.com.ua

Авіакаомпанія Yanair відкрила продаж квитків на прямі рейси зі Львова до Батумі. Про це інформує сайт avianews.com

Прямим сполученням зі Львова до грузинького Батумі, згідно із системою бронювання, можна буде полетіти з 8 червня. Спершу перельоти до Грузії будуть здійснюватись один раз на тиждень — у п’ятницю, а з 19 червня з’явиться ще один рейс по вівторках.

Читайте також: Лоукост Wizz Air запустить рейси Львів — Лондон раніше, аніж планував

Виліт із Батумі запланований на 13:15, а у зворотньому напрямку зі Львова — о 16:00. Вартість квитків становить 219 доларів у обидва боки (згідно з нинішнішнім курсом — 6154 грн), в яку входить харчування та перевезення багажу до 23 кг.

Нагадаємо, у листопаді минулого року авіакомпанія Yanair анонсувала пряме сполучення між Львовом і Батумі, проте бронювання квитків так і не відкрили.

Відомо, що авіакомпанія Yan Air зареєстрована у 2012 році в Житомирі. Флот перевізника нараховує два Boeing 737-300, один Boeing 737-400, Airbus A321 і один Airbus А320. У 2017 р. Авіакомпанія вивела з експлуатації два гвинтові Saab 340.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!