Політична реклама

Юрій Винничук презентував книгу про довоєнний Львів. Фото

6460 0
Сьогодні на Форумі видавців у Львові письменник Юрій Винничук презентував роман «Танго смерті». Львів довоєнний, Львів німецький та єврейський, кохання та смерть присутні в новому романі автора.

«До мене практично ніхто не писав романів про Львів довоєнний. У романі зображений Львів 30-их років: його мешканці, кнайпи, запахи та настрої. Я хотів, щоб кожен, хто візьме до рук цю книгу, відчув Львів на дотик і на смак», - каже Юрій Винничук.

В романі багато діалектизмів, тогочасної говірки, тому автор в кінці книги подає словник незрозумілих слів.

"Танго смерті – це історія чотирьох повстанських родин: української, німецької, польської та єврейської. В романі присутні кілька сюжетних ліній, всі персонажі – реальні особи, зрештою і всі перипетії, в які вони потрапляють, – теж майже реальні", - сміється автор.

Це драматичний роман, з претензією на історичний, він наповнений численними кумедними моментами. Його ігровий стиль, містичний сюжет будуть цікаві не лише любителям історичних хронік, але будь-якому читачеві, котрий захоче прочитачи захоплюючу книгу.

Роман «Танго смерті» Юрія Винничука можна буде придбати в книгарнях міста.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!